Dirigent

Na mijn studies docent-muziek en (koor-) directie aan het Utrechts Conservatorium heb ik me verder ontwikkeld tot een ervaren dirigent en arrangeur gespecialiseerd in lichte vocale muziek. Ik ben muzikaalleider van Popkoor Akoort (Tilburg), waarvoor ik ook veel arrangementen schrijf en Vocalgroup Kwasi Kloos (Den Haag). Met popkoor Akoort behaalde ik in 2017 de tweede plaats in de top-klasse tijdens het Balk-Topfestival in de Doelen in Rotterdam. Zie website van Akoort en Kwasikloos voor meer info, filmpjes en agenda.

Koren kunnen me inhuren voor arrangementen en workshops/coaching op maat; bijvoorbeeld het verbeteren van sound, timing of techniek.

Pianoles

Al meer dan 10 jaar geef ik met veel plezier pianoles. De inhoud van de lessen stem ik zoveel mogelijk af op de wensen/doelen van de student. Bij de meeste studenten ligt de nadruk op het spelen van akkoorden, jazz/pop en spelen/zingen tegelijk maar klassiek (of een combinatie van stijlen) kan natuurlijk ook. Natuurlijk leggen kinderen altijd een goede/brede basis. Stuur een mailtje (info@koosvaneijk.nl) voor meer info, prijzen of een proefles als er een plekje vrij is.

Charme

In de zomer werk ik als muziekdocent (voor volwassenen) op expressie- en theater- landgoed camping Charme in Frankrijk. Hier schrijf ik liedjes, maak ik voorstellingen en geef ik allerlei workshops. In 2019 verscheen er weer een charme-cd waar ook een liedje van mij opstaat. Kijk voor meer info op de website van charme: www.charme.nl

In het filmpje hiernaast zie/hoor je me samen met oa dichter Ruud Broekhuizen in actie bij het charme-vuurtje.